sunnuntai 23. elokuuta 2015

P#skanmusiikin festivaali kaksinkertaisti kävijämääränsä

Ispoisissa viikonloppuna järjestetty vaihtoehtomusiikin megatapahtuma P#skanmusiikin festivaali onnistui tuplaamaan viime vuoden kävijämääränsä. Tänä vuonna paikalle eksyi myös keski-iän aikoja sitten tavoittanut myöhäispuberteettiä poteva Ykä, jolle festarikokemus oli ainutlaatuinen. Miehen sai paikalle sattuma, mutta hän ylistää uskomattoman kovaa musiikillista antia ja ainutlaatuisen hienoa esiintyjäkaartia.

Nimekäs pääesiintyjä

-Aamulla heräsin tuosta lähipuskasta ja tässä olen edelleen. Tuo toinen kaveri nukkuu yhä, Ykä kertoo suosikkiartisti Saukan esiintyessä taustalla. Ispoislaisartisti oli festivaalien pääesiintyjä ja villitsi yleisönsä hurjaan hurmokseen, sillä shown loppupuolella myös Ykä nukahti. Tänä vuonna Saukka oli tapahtuman ainoa esiintyjä, mutta ensi vuodeksi tapahtumavastaava, järjestysmies ja festivaalin promoottori Mikki Ständi asettaa tavoitteeksi jälleen tuplata yleisöennätyksen jopa neljään kuulijaan.
-Tavoitteeseen uskon pääsevämme helposti kaksinkertaistamalla myös esiintyjien määrän. Pelkästään Turusta löytyy iso joukko takarivin tähtiä, joilla herätämme pienimmätkin massat liikkeelle. Paskassa musassa on tulevaisuus, Ständi tiivistää.

P#skanmusiikin festivaalin pääesiintyjä Saukka
viihtyi ispoislaisfestareilla hyvin.

2 kommenttia:

  1. Olik toi Moni Tori tänä vuan ollenka?

    VastaaPoista
  2. Saamiemme tarkistamattomien tietojemme mukaan Tori ei ollut viime vuonna tyytyväinen lavalla kuuluvaan äänentoistoon, minkä vuoksi jätti tänä vuonna tulematta. Tämä on toki ymmärrettävää, sillä artistihan on tarkka maineestaan, ja viime vuonnahan useampikin kriitikko kirjoitti Torin laulaneen osan keikasta täysin nuottiin, minkä artisti antoi ymmärtää johtuneen juuri äänentoisto-ongelmista.

    VastaaPoista