torstai 12. kesäkuuta 2014

Ispoislaispariskunta löysi toisensa Turun derbyssä

Tuore ispoislaispariskunta löysi toisensa viime sunnuntaina pelatun turkulaisderbyn yhteydessä Turun Kupittaalla. Ikimuistoinen kohtaaminen tapahtui erätauolla molempien osapuolten nautittua noin kaksi tuopillista liikaa taukojuomaa. Ainutlaatuiseksi tilanteen tekee myös se, että milloinkaan aiemmin ei tiedetä Kupittaalla kenenkään rakastuneen juuri paikallisvastustajan väreissä esiintyneeseen kannattajaan.

Vastaisku huliganismille

Tapahtunutta voidaan pitää myös vastavetona jalkapallon viimeaikaisille ikäville lieveilmiöille, kuten Ruotsissa tapahtuneelle puukotukselle tai Egyptin parin vuoden takaisille mellakoille. Pariskunta ei halua kommentoida tuoretta rakkauttaan toistaiseksi omilla nimillään edes Ispoisten-Sanomille, mutta nimimerkin suojassa Intertyttö antaa neuvon muille sinimustille, ja miksi ei myös mustavalkoisille faneille. -Lopettakaa jo se toistenne solvaaminen ja huitominen. Pussailu on paljon kivempaa. -Juu ja! Kupittaalle voisi rakentaa myös rakkausaitioita pariskunnille. Varsinkin kun katsomoissa on nykyisin reilusti tilaakin, nimimerkki Tepsipoju komppaa nuorikkoaan. 

Tänään alkavat jalkapallon MM-kisat kyyhkyläiset tulevat seuraamaan vuorotellen toistensa kotisohvilta, luonnollisesti yhdessä, vaikkakin eri maita kannattaen.     

Kuuntele tästä ispoislaissuosikkiartisti Saukan aihetta löyhästi sivuava kappale Intertyttö:
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti