maanantai 1. syyskuuta 2014

Suosikkiartistin uusi menestyslevy julkaistaan tänään

Ispoislaisen suosikkiartistin Saukan uutuuslevy Totuus, elämä ja tie julkaistaan tänään. Valitettavasti levy on myyty loppuun käytännössä kokonaan jo ennen julkaisuaan, mutta kappaleita videoineen voi kuunnella ilmaiseksi myös suositussa YouTube-palvelussa. IS kysyi Saukalta, miltä menestyslevyn julkaisun kynnyksellä tuntuu. -No perskutas, hyvältähän tuo, suosikkiartisti tuumii.

Seuraavakin levy jo pitkällä

Saukka on julkaissut levyjä yhden-kahden levyn vuositahdilla, eikä artisti tuota pettymystä faneilleen tänäkään vuonna. Seuraavankin levyn kappaleista jo puolet on äänitetty, ja osa jo julkaistukin YouTubessa. Myös usealla Saukan levyllä kielisoittimia soittava tuottaja Altti on julkaisusta innoissaan. -Rautaa on taottava, kun se on kuumaa, suosikkikitaristi pruukaa. Osassa kappaleista kitaran takana on uurastanut myös musiikkiguru Jasu, jonka työskentely on monipuolistanut levyä entisestään. -Varsinkaan Naapurini rakastaa mua -kappaleen kaksi kolmannesta kestävä infernaalinen kitarailoittelu ei olisi ollut mahdollista ilman Jasua. Eikä punaviiniä, Saukka meinaa. 

Uutuuslevy Totuus, elämä ja tie sisältää yksitoista ainutlaatuista kappaletta, joista alleviivattuja voi kuunnella klikkaamalla kappaleen nimeä. Jos linkki ei toimi, osta uusi tietokone, älylaite tai levy.
Kansitaide noudattaa Saukan edellisiltä levyiltä tuttua
ekologista linjaa. Levy ja kansi voidaan kierrättää
esimerkiksi kahvia keittäen.

1. Totuus, elämä ja tie
2. Intertyttö
3. Tammisaareen
4. Sisältäni Pekka Strengin löysin
5. Kaljakausi
6. Pilvilinnarauniot
7. Mies joka kelpaa ei huorallekaan
8. Surujen kitara
9. Napalm Death
10. Lyijyluoti
11. Naapurini rakastaa mua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti