|
Ispoinen on tullut tunnetuksi
elävästä ruokakulttuuristaan. |
Ispoislainen
Ruokakulttuuriteko 2015 -palkinto menee tänä vuonna omenia porteillaan jakaville ispoislaisille ja lähialueiden asukkaille, jotka pyytettömästi antavat rakkaudella kasvattamiaan omenoita pois ohikulkijoiden iloksi.
-Enää ei tarvitse käydä varastamassa omenia puista, vaan niillä saa vaivattomasti täytettyä taskunsa valoisaan aikaan astumatta edes ihmisten pihoille, Runosmäestä Ispoisiin omenanmaisteluun kävellyt
Piri "Piri" Puoli-Matka kehuu palvelua iloisena.
Palkinto otettiin tyytyväisenä vastaan myös omenia jakavien keskuudessa
-Mukavahan noita on jakaa. Nyt jää tilaa kompostiin kaffenporoillekin, nimettömänä pysyttelevä ispoislainen
Erik Vaaleakuulas toteaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti