torstai 17. lokakuuta 2013

Ispoislainen kiinniotettuna melilosvoulezta

Ispoislainen Vihreä Rauha -lähiympäristöjärjestö on erittäin huolissaan Rätiälänkadulla käynnissä olevista hakkuista, joiden tarkoitusperiä järjestö ei ymmärrä, eikä myöskään hyväksy. Vihreä Rauha järjestikin viime viikolla mielenilmauksen päiväkodin pihalla, vallaten riippukeinun nelivuotiaiden leikkivuorolla. Aktivistit eivät kuitenkaan onnistuneet tempauksessaan, ja nyt joukko onkin kiinniotettuna päiväkodin varastohuoneessa numero 6, leikkisästi sanottuna "vankityrmässä".

Joukossa myös ispoislainen

Yksi kiinniotetuista on ispoislainen Puna Mannerla, joka tiesi kiinnijäämisen riskit hyvin ennen valtausyritystä, mutta vetoaa silti ministeri Hautalaan, koska päiväkodin ruoka on kuulemma pahaa. -Mitä? Erotettu? Miksi? Milloin? Miksi minulle ei ole kerrottu? IS:n tavoittama Mannerla kommentoi kuullessaan ministerin erosta. Keinun hallussaan pitäviin Kissalan Pojat -erikoisjoukkoihin kuuluvan Riku 4-v:n vastaus on tyly kysyttäessä Mannerlan vapauttamisesta. -Kiinni on ja pysyy, pelkele! 
IS seuraa tilannetta.

Rätiälänkadun hakkuut aiheuttivat
lähiympäristöjärjestön valtausoperaation Ispoisissa. 

3 kommenttia:

  1. Hyvä artikkeli mutta odotan raporttia myös Ispoisia mahdollisesti jäytävästä lihapulla-bensa-ilmapallo skandaalista joka on ilmeisesti pahoittanut mieliä. pitkin Ispoisia. Liikun anonyyminä, koska pelkään facebook iskua...

    VastaaPoista
  2. IS:n saamien tietojen mukaan Puna Mannerla on tänään viimein vapautettu varastohuoneesta numero 6 takuita vastaan.

    VastaaPoista
  3. IS:n toimittaja lähetettiin selvittämään lihapulla-bensa-ilmapallo -skandaalia, mutta hän ei milloinkaan palannut. IS selvittää asiaa.

    VastaaPoista