sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ispoislainen telejätti ostaa Soneran verkkotoiminnot

Ispoislainen 149-kiloinen johtaja Kari Smaattinen ostaa Soneran verkkotoiminnot. Smaattinen kävi viime viikolla pyytämässä tarjousta paikalliselta palveluntarjoajalta, ja on nyt päättänyt ostaa toimivan 100-megatavuisen kiinteän laajakaistan kotiinsa. Lisäksi suunnitelmissa on myöhemmin laajentaa verkkoa koko huoneiston kattavaksi langattomaksi verkoksi. Kari Smaattinen tulee maksamaan kaupasta 19,90 euroa kuukaudessa kahden vuoden ajan. Langattoman verkon hintaneuvottelut ovat vielä kesken.

Yksi suurimmista

Kaupan myötä Smaattinen kasvaa yhdeksi suurimmaksi laajakaistalla operoivaksi osaajaksi Ispoisissa, ja on merkittävä tekijä myös koko Suomen isojen joukossa.
-Etenkin grafiikkapuolella uskon kaupalla olevan suurta merkitystä. Nyt vaihtuu kuvat videoon, kuvailee johtaja Kari Smaattinen laajakaistan merkitystä ja tulevaisuuden näkymiään IS:lle.

Johtaja Kari Smaattinen seuraa internetistä muun muuassa
laatujournalismia, lyhytelokuvia ja kuva-arkistoja.




2 kommenttia:

  1. Verkon vihkinee käyttöön V. Kuitunen ellei kaupunginjohtaja ehdi ensin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, vahvistamattomien ispoislaislähteiden mukaan tosiaan näin on. Myös Eila Kaislan siskopuolta Laajaa odotetaan paikalle, riippuen tietysti paljon kaupunginjohtajan aikataulusta.

    VastaaPoista