sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Mies uhkasi hukuttaa naisen Ispoisissa

Naiselle lähes tuntematon 42-vuotias mieshenkilö uhkasi äitienpäivänä hukuttaa noin 39-vuotiaan Annelin (nimi muutettu) suudelmiin Ispoisissa. Oikeudessa mies tunnusti rakastavansa naista rajusti, mutta hänen tarkoituksenaan ei missään nimessä ollut satuttaa. Miehen väittämää kahden vuoden seurustelua ei yhteisestä asuntolainasta huolimatta puolustus pystynyt näyttämään toteen.

Ispoisissa on hukutettu noitia suudelmiin jo vuosisatojen
ajan. Aidon tunnistaa siitä, että se jää kellumaan.

Vankimielisairaala odottaa

Mielentilatutkimuksissa mies mainitsi olevansa hulluna naiseen, joten oikeus tuomitsi miehen puolen vuoden ehdonalaiseen vankeuteen, vankimielisairaalaan, sekä kahteenkymmeneen päiväsakkoon. Lisäksi miehelle langetettiin lähestymiskielto Anneliin ja heidän yhteiseen lapseensa. Mies aikoo valittaa tuomiosta paikallislehden tekstaripalstaan ja Karpolle.  

3 kommenttia:

  1. Ihan oikein sille paskiaiselle!

    VastaaPoista
  2. Ispoisissa koko ajan näitä ihmeellisiä juttuja, ei olisi uskonut naapurustossa tällaista tapahtuvan! Uskaltaako ulkona kohta enää liikkua?

    VastaaPoista
  3. Ei uskalla. Ispoislainen Nimeltämainitsematon asukasyhdistys on IS:n saamien tietojen mukaan kokoamassa ns. kodinturvajoukkoja, jotka suojelisivat ispoislaisia varsinkin yöaikaan. Päivisin on muutenkin hyvä pysyä kotona, tai ainakin sisätiloissa.

    VastaaPoista