sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

6 yllättävää asiaa, joita nainen todellisuudessa rakastaa miehessä

Toisin kuin useimmat naiset väittävät, todellisuudessa he rakastavat monia yllättäviä miehisiä tapoja. Tärkeintä niin parisuhteessa, kuin ensitreffeilläkin, on olla oma itsensä.

Piereskely

Hajustefirmojen mielikuvamarkkinoinnista huolimatta ovat erilaiset keinotekoiset tuoksut menneen talven lumia. Tosimies tuo romanttiseen illalliseen ripauksen mystiikkaa heittämällä kunnon leian. Se on myös terveellistä.

Nenän kaivaminen

Sen minkä lapsena oppii, myös vanhana taitaa. Monet naiset pitävät nenänkaivuuta söpönä, ja useinmiten se herättääkin naisen halut aivan uudelle tasolle.

Kaksimieliset vitsit

Naiset rakastavat sovinistisia ja härskejä vitsejä. Monia naisia kiihottaa erityisesti naista halventava huumori, mitä tosimiehen kannattaakin viljellä niin työpaikalla, kuin juhlissakin.

Pömppömaha

Olutta ja makkaraa ei kannata jättää pois ruokavaliosta naisen takia, sillä suurin osa naisista rakastaa runsaita miehiä, joilla on paidan alla muutakin kuin nahkaa ja luuta.

Änkyräkänni

Humalatila kaunistaa monet naiset, mutta tekee myös miehistä mukavampia. Siksi ei kannata myöskään lopettaa rajua ryyppäämistä, sillä myös sillä voi vedota naisten hoivaviettiin.

Puhumattomuus

Naiset vihaavat puheliaita ja kohteliaita lihaskimppuja, joten kukkaset kannattaa jättää kauppaan, salikortti hankkimatta ja turhat höpinät naisille. Jos ylipaino jäi syntyessä saamatta, liiat pulinat tekevät miehestä entistäkin heikomman.

Tutkimusten mukaan humalainen penkkiurheilija vetää
naisia puoleensa magneetin lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti