sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Karkauspäivän traditio uhkaa kokopäiväistyä Ispoisissa

Lakiehdotus tasa-arvoisesta avioliitosta
on käynyt Petri Maljalle kalliiksi.
Ispoislainen Petri Malja on joutunut laittamaan lähes koko omaisuutensa hamekankaisiin, jotta on onnistunut välttämään avioliiton auvoisan sataman. Komealle ispoislaisherrasmiehelle on sadellut viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana karkauspäivinä satoja kosintoja, joista mies on onnekseen kuitenkin selvinnyt toistaiseksi kankaanpaloilla. Eduskunnan tasa-arvoiseen avioliittoon tähtäävä lakiehdotus uhkaa viedä hänet kuitenkin vararikkoon, sillä nyt haaskalla ovat myös miehet.

Malja ääriään myöden täynnä

Lakiehdotuksen ensimmäisessä ja toisessa käsittelyssä loppuvuodesta 2014 eduskunta äänesti lain puolesta, minkä jälkeen kosintojen määrä on moninkertaistunut. Pelkästään viimeisen viikon aikana Malja on käynyt hamekaupoilla yli seitsemänkymmentä kertaa.
-Alan olemaan tätä touhua ääriäni myöden täynnä. Muijat jotenkin vielä kestän, kun niiltä sentään irtoaa, mutta herrojen takia on salattava puhelinnumero ja suljettava Tinder-tilikin, ispoislaishurmuri kertoo. Ispoisten-Sanomat jää odottamaan jännityksellä lain seuraavaa käsittelyä, ja suosittelee Maljan noutavan hamekankaansa jatkossa suoraan UFF-laatikosta, jolloin häneltä säästyisi pitkä penni.

Lukijoilleen Ispoisten-Sanomat toivottaa menestyksekästä Uutta Vuotta 2015!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti