sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Saukkauutuus yllätti autoilijat

Suosikkiartisti Saukan uutuus yllätti
myös ammattiautoilijat Ispoisissa.
Ispoislaisartisti Saukan tuorein single Tammisaareen yllätti autoilijat Ispoisissa. -Kyllä olin yllättynyt kun ensi kerran kuulin kappaleen, ispoislainen taksikuski Jorma Heijari kertoo vieläkin yllättyneenä.
-Kappaleen erinomaisen monimutkaiset ihmissuhdekuviot ja huikeat kitaravallit saavat vieläkin rokonarpisen ihoni kananlihalle, Heijari jatkaa.

Rekkakuskit ihmeissään

Myös ispoislainen nimettömänä pysyttelevä nimimerkki Rekkalesbo ystävineen yllättyi kuullessaan kappaleen. -Tammisaari on kaunis rakkauden kaupunki, jonne ajan usein kuormia. Siksi biisi koskettaa erityisesti sisintäni, hän kertoo.
Kappaleen kitaratyöskentelystä vastaavat suosikkivirtuoosit Altti ja Jasu,  joten kuusikieliset soivat uutuudella herkkinä. Altin sormituksia kuullaan myös bassokitarassa. Toisin kuin voisi kuvitella, kappaleen video on kuvattu Turussa.
-Kuvauspäivän promillet eivät sallineet kuvausryhmää autonrattiin, joten valitettavasti tällä kertaa kuvasimme ainoassa oikeassa rakkauden pääkaupungissa Turussa, suosikkiartisti Saukka kertoo kotiseuturakkaudesta pakahtuneena.

Katso Saukan uutuusvideo kokonaisuudessaan tästä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti