maanantai 10. elokuuta 2015

Pitkäsalmen haaksirikkolaivasta Bordelli Hotelli

Pitkäsalmella Rauvolanlahden kupeessa ankkuroidusta laivasta puuhataan kovaa vauhtia ravintola-, hotelli- ja kongressikeskusta. Hankkeen puuhamies ispoislainen Henrik Bordelli suunnittelee laivan avaamista yleisölle jo ensi kesäksi, kunhan sen kaipaama pieni pintaremontti saadaan valmiiksi. -Juu vähän maalia pintaan niin hyvä siitä tulee. Nykyinen sijaintikin on erinomainen, joten suotta sitä siirtelemään, Bordelli meinaa.

Osa kansainvälistä ketjua

Laivan erinomaisesta sijainnista huolimatta sillä ei tällä hetkellä näytä olevan käyttöä. Bordellilla onkin ennen maalipurkin avaamista vielä yksi, hänen mielestään kuitenkin varsin vähäpätöinen tehtävä. -En tiedä yhtään kenen paatti on, mutta eiköhän tuollaisista muodollisuuksista selvitä puhumalla ja/tai puhtaalla riihikuivalla, Bordelli toteaa. 

Uusi Ravintola-, hotelli- ja kongressikeskus tullaan nimemään isäntänsä mukaan ja se tulee olemaan tunnetun kansainvälisen Bordelli-ketjun merkittävimpiä lippulaivoja. Keskus tulenee palvelemaan tarvittaessa myös läheisen Turun kaupungin edustustilan käyttäjäkuntaa. 
Erik Bordelli aikoo kunnostaa Pitkäsalmen haaksirikkolaivasta
hotelli-, ravintola- ja kongressikeskuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti