keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Hieno joukkue ansaitsee hienot kannatuslaulut!

Vartti ja Forte (J.L).
Turun Palloseura on kiistatta yksi legendaarisimmista ja hienoimmista jalkapalloseuroista Turussa ja koko Suomessa. Vaikka lähivuosina sitä kultaisinta mitalia ei liigassa ole tullutkaan, on cup-kannua kuitenkin nosteltu, eikä toisesta paikallisesta seurasta ole ollut vastusta enää vuosikausiin. Siksi ei olekaan yllätys, että myös ns. kannatus ja maalilaulut ovat myös huippuluokkaa.

Vanhin ja varmasti legendaarisin, mutta toisinaan edelleen matseissa kuultava 7 Seinähullun Veljeksen Tepsi tekee kohta maalin -kappaleen ovat varmasti kuulleet kaikki suomalaiset ikään ja säätyyn katsomatta. Kappaleesta on olemassa myös kendo-versio, mutta tosipelit pelataan nurmella, ei halleissa. Siksi kaikkien aikojen kovin kannatuslaulu lienee tässä.


Tps:n maalilauluna on jo vuosikausia soinut Ressu Redfordin hyvällä poljennolla kulkeva mukaansatempaava Sydän rinnassa, mistä varmasti monella futispaikkakunnalla ollaan kateellisia. Ressua ja ja hänen tuotantoaan voisi kuvailla yhdellä lauseella; Pieni mies, hienot laulut.



Myös Ispoisten oma poika Saukka on kantanut kortensa mustavalkoiseen kekoon. Saukan Kiitos Tepsi, paras Tps! ei ehkä ole ns. perinteinen maalilaulu, mutta lämmöllä ja suurella tunteella kokoonparsittu fanikappale on täynnä rakkautta lajia ja turkulaista futista kohtaan.  


Kerro meille oma suosikkifanilaulusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti