maanantai 15. heinäkuuta 2013

Suosikkiartistin kappaletta kuunneltu jo yli 10 000 kertaa!

Ispoislaisen suosikkiartisti Saukan kappaletta Pippelihippaa on kuunneltu Youtube-palvelussa jo yli 10 000 kertaa. Artisti itse hämmästelee suuresti kappaleen saamaa suosiota. -Onhan biisin suosio yllättänyt. Illalla kun menin nukkumaan, kuuntelukertoja oli vielä alle 10 000, mutta nyt jo yli, joten hiljaiseksihan tämä vetää.

Suosikkiartisti Saukka biisinteossa Ispoisten kallioilla.

Vertailun vuoksi toisen turkulaistähden Robinin kappaletta Frontside Ollie kuunneltiin yhdessä yössä yli miljoona kertaa, mutta Pippelihipan 10 000 kuuntelukerran raja meni rikki jo vajaassa kolmessa vuodessa.

-Yhtenä yönä joka kuudes suomalainen heräsi kuuntelemaan tuntematonta turkulaispoikaa. Melkoinen saavutus Robinilta. Iso rispekti hänelle! Ispoisissa on kuitenkin vain noin 450 asukasta, joten periaatteessa Pippelihippa on ollut suhteessa huomattavasti suositumpi, vaikka toki ajankulku on ollut hieman eri, Saukka tyytyy toteamaan ja lisää vielä loppuun: -Suomalaisten musiikkimakua on mahdotonta kylliksi aliarvioida, muuten tällaisia lukemia on vaikea ymmärtää.

Katso Saukan Pippelihippaa -video tästä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti