sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Vuoden luovuttaja valittu

SPR:n Ispoisten paikallisosasto on valinnut vuoden luovuttajaksi Puli Songin Ispoisista. Vuodesta 1984 säännöllisesti verta luovuttanut Sonki on kaikkien aikojen ensimmäinen ispoislainen palkittu, ja siitä erittäin otettu. -Ihanaa. Kiitos. Palkintopystin aion luovuttaa hyväntekeväisyyteen, sillä minulla ei sillä ole käyttöä.

Monelle luovuttaminen voi olla
joulun paras lahja. Luovuta sinäkin. 

Luovuttaja isolla ällällä

Verenluovuttamisen lisäksi Sonki on luovuttanut monella muullakin elämänalueella. Ensimmäinen luovutus tapahtui kansakoulussa, kun hän jätti hiihtokisan kesken jo ensimetreillä. Sen jälkeisiä suurimpia luovutuksia ovat muun muassa oppikoulu, armeija ja 3. avioliitto, sekä munuainen rahapulassa Songin viimeisellä matkalla Neuvostoliittoon.

Positiivisuus veressä

Verenluovutus on nykyisellään jäänyt vähemmälle Songin kuultua positiivisen uutisen SPR:ltä pian iloisen Thaimaanloman jälkeen. Verestä oli löytynyt nimittäin muutakin positiivista kuin veriryhmän A +, mutta Songin luovuttamiset tuskin loppuvat tähän.
-Voi kuule! Elämässä on niin monta asiaa, joissa voi luovuttaa, joten eiköhän tämä tästä luovu, Puli Sonki toteaa, ja luovuttaa IS:n toimittajalle säästönsä haastattelutuokion lopuksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti