maanantai 30. joulukuuta 2013

Valepukkiskandaali ravistelee Ispoisissa

Ispoislainen Puuron perhe järkyttyi jouluaattona suuresti, kun perheen pienimmätkään eivät olleet uskoa näkemäänsä todeksi. Eteiseen savupiipun kautta Korvatunturilta poroilla lentänyt pukki oli lähes täysin lahjaton. Säkit oli perheen isän Speltin mukaan jo melkein tyhjät, mutta onneksi pukilla oli sentään kunnollinen pitkä keppi. -Hän ei edes yrittänyt laulaa, mutta puhekin tuli kovin matalalta. Oli kuulemma vilustunut matkalla, perheen Marja-äiti kommentoi pukin lahjattomuutta IS:lle.

Alkoholilla osuutta asiaan

-Perheen pienin taapero Riisi yritti vetää pukkia parrasta, mutta ei saanut sitä irtoamaan. Pukille ei myöskään maistunut terästetty glögi, joten pahoitimme todella mielemme, Marja jatkaa. Tämän ikävän tapauksen myötä Puuroilla ei enää uskota joulupukkiin, vaan aiotaan jatkossa viettää kunnon perinteinen joulu ilman pukkia mässäilyn ja liiallisen krääsälahjakasan keskellä.

Riisiä jäi tosin vaivaamaan pukin sopertelut joulun todellisesta sanomasta ennen poistumistaan takavasemmalle, eli koilliselle tähtitaivaalle, mutta eiköhän nekin ole unohtunut jo seuraavaan jouluun mennessä.

IS toivottaa lukijoilleen Hyvää Uutta Vuotta! Happy New York to everybody!!!


Oikean pukin tunnistaa asenteesta, Riisi Puuro tietää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti