maanantai 1. kesäkuuta 2015

Mies lähetti seksiviestejä yli kolmekymmentä vuotta

Ispoislaisherrasmies Jorma Heijari
kyntämässä vaimonsa kanssa.
Ispoislainen Jorma Heijari jäi ensimmäisen kerran kiinni seksiviesteistään jo yli kolmekymmentä vuotta sitten, mutta jatkoi silti niiden lähettämistä häpeilemättä vuosikymmenten ajan. Heijari käytti viestittämiseen alkuvuosina pääasiassa faksia, mutta myös lennätin ja kirjekyyhkyt tulivat hänelle tutuiksi. 
-Myöhemmin opettelin käyttämään sähköpostia ja jopa Facebookkia, mutta kyllä kyyhkyt ovat edelleen se läheisin ja kaikkein härskein tapa viestien lähettämiseen, jopa kymmenen kyyhkyslakan omistava Heijari kertoo.

Kiinni rysän päältä

Heijari jäi kiinni jo heti ensimmäisen lähetetyn viestin jälkeen, sillä hän lähetti sen vaimolleen silloisen kalakaverinsa Härski Sillin lennättimellä miesten ollessa kokeilemassa rysiä Suomenlahdella. Viestissä hän kysyi viattomasti kalareissun jälkeisestä siementen kylvöstä, sillä olihan kevät, ja pelto edellisviikolla kynnetty.
-Vaimo taisi ymmärtää sen hieman väärin, kun odotti kotona vailla rihman kiertämää. Niinhän siinä sitten kävi, että sinä kesänä ei tullut perunaa lainkaan, Heijari kertoo. Tämän jälkeen Heijari ei ole kotiin palannut ilman kevyesti pikkutuhman viestin lähettämistä, sillä kuten jopa ministeritasolla tiedetään, työmies nukkuu sikeämmin.
-Muille en viestejä lähettele, mutta vaimo näistä tuntuu tykkäävän. Kyllä taitavat olla pitkän avioliittomme salaisuus, Heijari uskoo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti